Voluntariat al Cap de Creus

Icona data

dijous 1 agost 00:00h - dissabte 31 agost 00:00h

Icona lloc

Cap de Creus


eco-union

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols col·laborar a un projecte d'investigació per millorar l'ordenació de les embarcacions de lleure amb enfocament ecosistèmic al Parc Natural de Cap de Creus?

L’associació eco-union està duent a terme el projecte Cap Boating amb el que  es farà un diagnòstic de l’impacte ambiental de les embarcacions sobre el fons marins al Cap de Creus, i es proposaran mesures de prevenció i mitigació. 
En col·laboració amb entitats locals es treballarà per aconseguir un nou PRUG que pugui ser més ambiciós per limitar els efectes negatius de les embarcacions sobre els ecosistemes marítims del Cap de Creus.

L’associació fa una crida de voluntariat per recollida de dades en el terreny. Les dades es recullen a partir de converses -enquestes- amb persones usuàries del parc:  nàutic, kayac, platges, i busseig, amb l’objectiu de poder construir un mapa de conflictes en alguns dels indrets més conflictius del parc.

Els voluntaris i voluntàries formaran part del projecte i seran citats als crèdits de l’informe tècnic,  i rebran el reemborsament de les despeses i dietes fins a 200 €. Rebran una formació presencial per donar totes les instruccions necessàries per desenvolupar la feina amb rigor.

Busquem un perfil de voluntariat de persones sensibilitzades amb l’ecologia marina i la conservació de la costa i els fons marins del Mediterrani. Estudiants de graus relacionats amb geografia, economia, sociologia, biologia o ciències mediambientals i altres  perfils també són benvinguts,  o bé persones que simplement vulguin contribuir a millorar el coneixement sobre una millor gestió del Parc Natural de Cap de Creus.

eco-union és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la transició cap a la sostenibilitat a Europa i a la regió mediterrània. Els nostres projectes estan vinculats principalment al desenvolupament i implementació de polítiques ambientals, amb un enfoc sobre l’anàlisi i avaluació; a la incidència pública, a la formació de professionals en competències verdes i a la divulgació de coneixement sobre la transició cap a una economia verda i inclusiva al mediterrani.

Observacions

Contactar amb debora.tonazzini@ecounion.eu i alejandro.gonzalez@ecounion.eu

Compartir: