Voluntariat al Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà

Icona data

Activitat de llarga durada

Icona lloc

Mas el Cortalet. Castelló d'Empúries.


APNAE

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Des del 2022, l’APNAE, Associació dels Amics dels Aiguamolls de l’Empordà, és la coordinadora del voluntariat del Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà (CFAE).

El voluntariat juga un paper important en el funcionament dels centres de fauna com una via per apropar a la ciutadania la tasca diària dels professionals dels centres, per posar en valor el nombre d’animals recuperats, així com les seves característiques i les causes de declivi de les seves poblacions.

El CFAE és un centre que, malgrat que és de dimensions mitjanes, a l’estiu té un considerable increment d’ingressos de fauna per diferents motius. Si vols presentar una sol·licitud per fer voluntariat i tasques de suport a l’equip de veterinaris i professionals del Centre durant la campanya d’estiu pots fer-ho omplint el següent formulari de sol·licitud, entre l’1 i el 31 de març.

Si estàs interessat/a en realitzar un voluntariat o vols més informació, escriviu a apnae@apnae.org

Avís: Cal tenir en compte que omplir el formulari no implica obligatòriament formar part directament del voluntariat. T’incorporarem a una llista d’espera i, quan hi hagi una vacant, ens posarem en contacte amb tu.

 

Drets i deures del voluntariat

Quan un voluntari o voluntària s’incorpora, es signa un full de compromís en el qual es recullen els drets i deures d’ambdues parts. Pots consultar aquí el model.

 

Per més informació, consulteu la web de l’APNAE.

Inscriu-te a la borsa de voluntariat.

Compartir: