Voluntariat al Pla de l’Orri

Icona data

dissabte 1 maig 09:00h - dimecres 5 maig 19:30h

Icona lloc

Pla de l'Orri

Castell de l'Areny


Fundació Miranda

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Busquem voluntaris i voluntàries per col·laborar al manteniment de la Finca del Pla de l'Orri

Jornades de voluntariat a la finca del Pla de L’Orri els dies 1,2,4,5 de Maig de 9:30 a 17:30

Revisió, reparació, adequació de tot el perímetre de la finca per poder posar corrent elèctric de cara a l’estiu. És una finca molt gran amb un filat perimetral i que s’ha de doblegar en alguns trams, amb filferro i cinta blanca. Fem una crida als voluntaris de la Fundació i a les persones interessades en el Voluntariat ambiental.

La Fundació us convida a esmorzar!!

Una bona oportunitat també per conèixer la finca si no hi has estat encara, la finca amb més cavalls de la Fundació.

Sabem que per alguns pot ser un gran esforç desplaçar-se fins al Berguedà per aquesta activitat, però necessitem un gran suport de tot el voluntariat per fer-ho possible.

Previst que els màxims voluntaris possibles vinguin 1 dels 4 dies, a escollir segons disponibilitat

Gràcies a tot@s per l’esforç i resposta ràpida.

La Fundació Miranda neix el 2008 amb la voluntat de rescatar i recuperar cavalls que viuen situacions difícils, de maltractament, isolament o abandonament, i oferir-los una vida digna. Facilitem la seva vida en ramat i en llibertat, en grans espais naturals.

Amb els cavalls pasturant en llibertat col·laborem en la neteja natural del sotabosc, la prevenció del risc d’incendis i la recuperació de camins i dreceres ancestrals, alhora que som actives en la conservació de fauna i flora. Amb la Transhumància recuperem camins i connectem mar i muntanya, amb els projectes Cavalls de Muntanya i Cavalls de Marina.

Compartir: