Voluntariat ambiental al Bosc de Turull

Icona data

dissabte 10 novembre 2018

11:00h fins 13:30h

Icona lloc

Bosc de Turull

Barcelona


Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Jornada de voluntariat ambiental per realitzar tasques de manteniment del Bosc Turull.

Sessió trimestral oberta per mantenir el Bosc Turull entre tots i totes i millorar la seva biodiversitat.

Buidarem una de les unitats del compostador comunitari i repartirem el compost pel bosc de l’Aula. Així aportem nutrients al sòl forestal que penetraran al llarg de l’hivern i estaran disponibles a la primavera. Cada participant es podrà endur una bosseta de compost a casa i hihaurà pica pica! 😉

A càrrec de l’equip tècnic de l’Aula Ambiental Bosc Turull.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l’activitat.
Places limitades! Us podeu inscriure a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

 

Observacions

L'Aula Ambiental Bosc Turull és un equipament municipal centrat en el coneixement i la protecció del bosc i adreçat a la ciutadania en general i en especial a les escoles i instituts de la ciutat.

L’Aula Ambiental Bosc Turull busca ser un espai de referència en la millora de la biodiversitat i en la promoció de pràctiques comunitàries relacionades amb la sostenibilitat. Promovem la participació veïnal, d’entitats ambientalistes i socials del districte, escoles del barri i el treball en xarxa, amb la finalitat de facilitar que infants, joves i la ciutadania en general pugui accedir a informació, coneixements i pràctiques ambientals de referència.

Es pretén crear nous vincles socials centrats en la sostenibilitat urbana, la conservació de la biodiversitat i el treball en xarxa tot vinculant l’educació ambiental amb els projectes comunitaris i de transformació social.

 

 

Compartir: