Voluntariat ambiental al Pla de l’Orri per als cavalls de la Fundació Miranda

Icona data

dissabte 18 setembre 09:30h - diumenge 19 setembre 14:00h

Icona lloc

Pla de L'Orri

Castell de L'Areny


Fundació Miranda

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Convoquem a tot el voluntariat de la Fundació, i a qui s'hi vulgui sumar, a una jornada al Pla de L'Orri per millorar els espais, els tancats i poder recollir tot el material aprofitable per altres actuacions per la nova seu de la Fundació al #Cadí

S’apropa l’hivern i abans que arribi necessitem fer una bona recollida de material antic dels tancats i poder tenir els espais més lliures pels ramats de la Fundació
A hores d’ara els equins de la Fundació són a Pla de L’Orri al  Bergueda, Arseguel (nova seu del Cadí), i al Parc del Garraf.

A més els voluntaris que no coneguin la Finca Seu inicial i orígen del Projecte al Pla de l Orri (PEIN Serra de Catllaràs, Alt Berguedà) tindran aquest dia una molt bona oportunitat.
La idea és que arribem ben d’hora al matí i passem tot el dia junts fins a la tarda. Cadascú ha de portar el seu pícnic. La Fundació convida a coca amb xocolata!
Ens agradaria molt que totes les voluntàries de la Fundació, participéssin en una de les 2 jornades (18 i/o 19 de Setembre)
Gràcies i salutacions.

#biodiversitat #voluntariatambiental #natura #naturaicultura #conservaciodelanatura #fundaciomiranda #sostenibilitat

Compartir: