voluntariat gepec boscos mediterranis poblet

Voluntariat Boscos Mediterranis 19 i 20 d’octubre

Icona data

dissabte 19 octubre 09:00h - diumenge 20 octubre 17:00h

Icona lloc

Paratge Natural d'Interès Nacional (PNIN) de Poblet

Vimbodí


GEPEC - EdC

Contacte:

 • Informació
 • Ubicació

Vine a fer voluntariat al bosc de Poblet, descobreix com es fa la gestió d'un bosc mediterrani i ajuda a conservar-lo! A la segona jornada de voluntariat seguirem arranjant el Camí ramader del Monestir de Poblet a Prades i farem treballs a la vall de Castellfollit, a la zona de la Font del Ginebre.

El Programa Voluntariat Boscos Mediterranis neix amb la voluntat de desenvolupar un programa de treball, per tal de donar a conèixer l’espai mitjançant activitats de voluntariat i organitzar accions en el marc de l’espai natural.
És un projecte fruit d’una aliança entre del PNIN de Poblet i el GEPEC-Ecologistes de Catalunya, destinat a endegar una campanya pilot de voluntariat forestal en tot l’àmbit del parc i aproximar-lo als ciutadans, participant en la gestió d’un bosc mediterrani d’alt interès ecològic, especialment el bosc de Poblet, una extensa massa forestal d’àmplia biodiversitat, per tal de conèixer les seves particularitats, la història, la gestió passada, actual i futura. Un moment clau per entendre les repercussions del canvi climàtic i els seus efectes en els boscos mediterranis.

Vine a fer voluntariat al bosc de Poblet, descobreix com es fa la gestió d’un bosc mediterrani i ajuda a conservar-lo!

A la segona jornada de voluntariat seguirem arranjant el Camí ramader del Monestir de Poblet a Prades i farem treballs a la vall de Castellfollit, a la zona de la Font del Ginebre.

 • Que necessito per fer voluntariat?
  • Has de ser major d’edat.
   Ganes de participar en la gestió del bosc i un mínim de forma física. No calen coneixements de gestió forestal ni de recuperació de camins, ja t’explicarem que has de fer!
 • Que he de saber sobre el voluntariat?
  • L’organització ens fem càrrec del menjar de tots els dies (esmorzar, dinar i sopar) i proporcionem les eines pels treballs.
   Per les jornades de més d’un dia oferim allotjament al Monestir de Poblet a només 5€ la nit, també s’hi pot dormir el dia abans de començar el voluntariat, per coneixer-nos i començar ben puntuals.
   Cal abonar una fiança de 20€ en concepte de reserva de plaça. Si ens ho demanes et retornarem l’import, sino la pots deixar com a donatiu per ajudar a la gestió d’aquesta activitat i altres projectes en favor de la natura (ho podràs desgravar a la declaració de la renda).
   Cada jornada està limitada a grups de 15 persones màxim que s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció i un cop realitzat el dipòsit de la fiança.
   Consulta tota la informació al PDF és IMPORTANT que ho llegeixis tot!

   ATENCIÓ! Es tanca la inscripció dimecres 9 d’octubre o quan s’acabin les places.

La inscripció és indispensable així com la fiança de 20 euros, que pots demanar que se’t retorni un cop acabada l’activitat.

Trobaràs el calendari d’activitats i la resta d’informació al pdf.

Consulta tota la informació al PDF és IMPORTANT que ho llegeixis tot!

Observacions

La inscripció és indispensable així com la fiança de 20 euros, que pots demanar que se't retorni un cop acabada l'activitat.

Compartir: