energia justa

Voluntariat contra la pobresa energètica amb Energia Justa: obertes inscripcions per les formacions

Icona data

dilluns 30 setembre 17:00h - dilluns 7 octubre 20:00h

Icona lloc

ABD

Barcelona


Ecoserveis

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Jornada formativa per esdevenir voluntari o voluntària contra la pobresa energètica amb el projecte Energia Justa d'Ecoserveis

El programa Energia Justa-Fuel Poverty Group impulsat per l’Associació Benestar i Desenvolupament ABD i Ecoserveis, ha obert el període d’inscripcions per a una formació sobre pobresa energètica a través del qual s’oferiran eines per a combatre la vulnerabilitat social adreçades a les persones interessades en ser voluntàries d’aquest projecte.

El principal objectiu d’aquest curs, de caràcter gratuït, és el de preparar al futur voluntariat mitjançant la distribució dels coneixements necessaris sobre el sistema energètic, de les factures de subministraments bàsics, o sobre l’eficiència energètica.

Programa del curs:

Alfabetització energètica
Interpretació de la factura de l’electricitat i actuacions
Interpretació de la factura de l’aigua i actuacions
Interpretació de la factura del gas i actuacions
Drets energètics i legislació aplicable
Formació en vulnerabilitat social
Els circuits i les pautes d’intervenció més comunes

La formació serà el dilluns 30/09 i el dilluns 07/10, de 17 a 20h, a la seu d’ABD al Carrer Quevedo nº2, baixos (Barcelona).

Apunta’t-hi AQUÍ.

 

Energia Justa, el projecte que lluita contra la pobresa energètica
Energia Justa és una xarxa de persones voluntàries compromeses amb la lluita contra la pobresa energètica i els seus efectes i conseqüències en la salut, economia i benestar de les persones que es troben en situació de major vulnerabilitat social.

El seu compromís rau en la defensa del dret a l’energia i els subministraments bàsics per a tothom. Energia Justa és un programa impulsat per l’Associació Benestar i Desenvolupament ABD i Ecoserveis, dues entitats sense ànim de lucre que operen en l’àmbit social i energètic.

Observacions

La formació serà el dilluns 30/09 i el dilluns 07/10, de 17 a 20h, a la seu d’ABD al Carrer Quevedo nº2, baixos (Barcelona).

Apunta’t-hi AQUÍ.

Fuel Poverty Group | Tel. 93 289 05 30

Compartir: