Gran dinar contra el malbaratament alimentari

Voluntariat pel Gran dinar d’Aprofitament contra el Malbaratament Alimentari

Icona data

dissabte 16 octubre 2021

Icona lloc

Parc de la Barceloneta

Barcelona


Plataforma Aprofitem els Aliments

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Busquem voluntariat per rescatar aliments i cuinar un bon àpat amb el Xef Felipe Celis i l'equip del CETT-UB. Ho farem al Parc de la Barceloneta el dissabte 16 d'Octubre i el repte serà donar una segona oportunitat als aliments i convertir-los en uns plats deliciosos. Vols saber com ho farem?? Apunta't i ho sabràs

Emmarcat en la Setmana de l’Alimentació Sostenible (https://alimentaciosostenible.barcelona/ca/setmana-ciutadana), el dissabte 16 d’Octubre farem un àpat d’aprofitament amb aliments recuperats, és a dir, aliments que s’anaven a descartar per algun motiu. Aquests aliments els rescatarem la tarda abans mitjançant una espigolada urbana dels comerços i forns de pa de la Barceloneta i voltants. L’endemà amb molta imaginació els convertirem en un àpat deliciós, nutritiu i gratuït.

Amb aquest Apat d’Aprofitament volem celebrar el rescat d’uns aliments, que d’altra manera haguessin acabat sent rebutjats. L’organitza l’Ajuntament de Barcelona i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural juntament amb la PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS i l’Escola d’Hoteleria, Turisme i Gastronomia del CETT-UB.

Aquest dinar popular el prepararem entre tots i totes amb aliments recuperats dels comerços de la Barceloneta i comptarem amb l’ajuda i la imaginació d’un equip de l’escola CETT-UB!! una gran oportunitat per aprendre amb ells/es!!.

La jornada estarà plena d’activitats de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible i comptarem amb la bici-batedora i el fotocal de les Imperfectes de la PAA.

L’objectiu d’aquest Àpat és conscienciar vers el malbaratament alimentari.
A Catalunya, el 58% del malbaratament alimentari es produeix a les llars, per això volem fomentar l’aprofitament dels aliments però el malbaratament es dóna al llarg de tota la cadena alimentària, des del camp al plat.
Si ets major d’edat fes-te voluntari avui i suma’t a la lluita contra el malbaratament dels aliments. Junts ho fem possible!

T’hi apuntes? Omple aquest formulari, marca les tasques en les que vols participar i llestos! Un cop inscrit et contactarem per confirmar la teva participació i et convocarem a la sessió de formació que farem properament (detalls en breu).

Comptem amb tu!

INSCRIPCIONS

Encara tens preguntes? Escriu-nos!: voluntariat@aprofitemelsaliments.org

Compartir: