Voluntariat per als tancats per als cavalls

Icona data

divendres 8 desembre 09:30h - diumenge 10 desembre 17:00h

Icona lloc

Viver i Serrateix

Viver i Serrateix


Fundació Miranda

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Voluntariat per als tancats de les noves pastures

A la Fundació Miranda tenim bones notícies! Després de mesos de cerca, per fi hem aconseguit espai d’hivern per als cavalls que la Fundació recupera d’abandonament i maltractament.

Ja tenim lloc on anar!

Una propietat forestal que ningú vol pasturar perquè no és una pastura fàcil ni palatable per una ramaderia productiva de carn, però si adequada per la salut i el benestar dels nostres cavalls.

A més l’espai, al cor de Catalunya, té la força d’una propietat que vol millorar ecosistemes i biodiversitat, fer prevenció d’incendis, i que ens acull amb molta il·lusió!

La delimitació de les pastures és necessària i, per aquest motiu, et convidem a formar part d’aquest esdeveniment tan important per a nosaltres: obrir nous horitzons i noves oportunitats en un moment en què la família Miranda es fa gran.

Aquest tipus d’actuacions que fem des de la Fundació Miranda afavoreixen el bon estat de conservació de les pastures i el manteniment d’espais oberts en una zona eminentment forestal i permeten beneficis ambientals, com ara la preservació d’espècies vegetals vinculades a aquest hàbitat i la prevenció d’incendis.

Iscripcions: escriu a   voluntariatfm@fundaciomiranda.org o per WhastApp en el núm. +34 611 57 26 98

Per a més informació podeu contactar directament per mail a voluntariatfm@fundaciomiranda.org o per WhastApp en el núm. +34 611 57 26 98 i l’equip de la Fundació us explicaran el punt de trobada i les recomanacions per fer els tancats.

Compartir: