Xerrada Biodiversitat Urbana 24 de novembre

Xerrada: La importància de la Biodiversitat Urbana

Icona data

dimecres 24 novembre 2021

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Torre Jussana

Barcelona


SEO BirdLife

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Dimecres a les 18h parlem del rol essencial de la biodiversitat urbana en les ciutats per a afavorir la lluita contra el canvi climàtic,, contra la contaminació i per la salut pública

Els espais verds, blaus, i les espècies que els habiten tenen una funció decisiva en la qualitat ambiental de la ciutat, directament relacionada amb la salut de les persones i amb la defensa vers l’emergència climàtica.

Com poder incidir des de la ciutadania en la millora d’aquests espai?

Us suggerim aprendre sobre biodiversitat urbana i implicar-vos fent voluntariat ambiental en espais verds de la ciutat: el Bosc de Turull a Vallcarca, el Jardí del Silenci a Gràcia, i Torre Jussana a Horta.

Dimecres 24 a les 18 h a Torre Jussana t’esperem a una xerrada on  repassarem els diversos aspectes de la biodiversitat urban, quin són i  com potenciar-los.

 

SEO BirdLife, Depana i la Xarxa per a la Conservació de la Natura us plantegem un cicle de jornades amb les que aprendre sobre biodiversitat urbana i la seva relació amb la lluita contra l’emergència climàtica, i amb les que poder-se implicar personalment en la millora de la natura a la ciutat fent voluntariat ambiental. Aquest cicle compta amb el suport del Pla Clima de l’Ajuntament de Barcelona.

Inscriu-t’hi en aquest enllaç

https://docs.google.com/forms/d/1t0YvAfCFX4lZadHuc2hwEsNtAKBPPU2JyyL2yM_MPjI/edit

Compartir: