Jornada CREAF

XVIII Jornada Anual CREAF-SCB-ICHN – De la salut dels ecosistemes a la salut global

Icona data

dijous 25 novembre

09:00h fins 19:00h

Icona lloc

Institut d'Estudis Catalans

Barcelona


CREAF

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

jornada científica divulgativa que enguany es durà a terme de forma presencial a l'IEC el 25 de novembre i que girarà entorn de la salut global (el concepte one health).

En la XVIII Jornada del CREAF, la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) una jornada científica divulgativa que enguany es durà a terme de forma presencial a l’IEC el 25 de novembre i que girarà entorn de la salut global (el concepte one health). Volem que sigui una trobada que reculli aspectes tan de recerca i gestió, com d’altres vessants que contextualitzen aquesta relació, que aporti la visió de persones arreu de tot Catalunya i que representi la recerca en tots o molts del ambients naturals (el bosc, el mar, les aigües continentals, l’entorn urbà, etc)

L’objectiu de la jornada és el de contrastar punts de vista sobre el paper dels ecosistemes en la salut humana. Volem parlar de zoonosis, però també d’espècies invasores, el paper dels oceans, els contaminants persistents, la interacció entre ecologia i salut, etc. A la tarda, comptarem amb una taula rodona en la que abordarem la temàtica des de la part més pràctica, des de mirades molt diferents i molt relacionades amb la gestió: parcs naturals i salut, zones verdes urbanes i salut, pediatria, psicologia, etc.

PROGRAMA PRELIMINAR:

Properament

25 de novembre.
De 9h a 17h.

La jornada es durà a terme a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (C/Carme 47). Tenim moltes ganes de trobar-vos amb vosaltres i amb l’escalf que fa tant de temps que no tenim.

Inscripcions aquí 

Contacte:  a.ramon@creaf.uab.cat; 935811488

Compartir: