life med cliff

1º marató de tardor de plantes invasores a Cadaquès

Icona data

divendres 30 setembre

11:00h fins 13:00h

Icona lloc

Mirador de Cadaquès

Cadaquès


Life Med Cliff

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Tens ganes de col·laborar en la conservació dels penya-segats de la Costa Brava? Si t’interessen les plantes i els hàbitats costaners, vine a conèixer com pots participar en el projecte LIFE medCLIFFS!

Apunta’t la data i aprendre a reconèixer les plantes invasores dels penya-segats litorals!

30 de setembre 2022, 11-13h a Cadaqués

Places limitades. Inscripció gratuïta aquí

 

LIFE medCLIFFS (LIFE20 NAT/ES/001223) és un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea i té com a objectiu la millora de la gestió de les plantes invasores que afecten els penya-segats mediterranis amb vegetació endèmica, presents a la Costa Brava i Cap de Creus.

LIFE medCLIFFS compta amb una Xarxa d’Observadors per a la detecció de la flora exòtica invasora que afecta els penya-segats mediterranis, a través de la qual qualsevol persona pot recopilar observacions de les espècies de flora invasora que afecten aquest hàbitat. Compartint aquestes observacions, podem conèixer on creixen les espècies de flora que poden afectar negativament al medi naturals i, d’aquesta manera, podrem definir la millor estratèfia d’actuació davant de cada espècie.

Et convidem a participar en una ruta botànica guiada pel camí de ronda de Cadaqués on, de la mà d’experts botànics, podràs observar i aprendre a reconèixer espècies de plantes al·lòctones, moltes escapades de jardins, algunes invasores, que tenen o poden tenir un impacte en la biodiversitat i la conservació dels penya-segats amb vegetació endèmica de la Costa Brava.

 

A més, t’explicarem tots els detalls de com fer observacions de flora i de com pots participar en el projecte LIFE medCLIFFS i, així podràs contribuir a la conservació dels penya-segats de la Costa Brava.

T’esperem a Cadaqués el proper 30 de setembre!

Més informació a www.lifemedcliffs.org o enviant un correu a info.lifemedcliffs@csic.es

Compartir: