Acció forestal a Collserola

Icona data

diumenge 20 octubre

09:30h fins 14:00h

Icona lloc

Collserola

Barcelona


DEPANA

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El diumenge 20 d'octubre, de 9.30h a 14h, vine amb el Grup d'Acció Forestal de Depana a restaurar l'entorn ecològic de Collserola!

El GAF, Grup d’Acció Forestal, està constituït per membres de DEPANA i un conjunt de persones voluntàries i col·laboradores assessorades per tècnics, que participen en les accions de restauració de zones cremades, eliminació de vegetació al·lòctona invasora, neteja de torrents i en el manteniment del Viver del Bosc de Turull. L’objectiu final es afavorir el millor desenvolupament i la conservació de les comunitats naturals en general i de les forestals en particular.

DEPANA, fundada l’any 1976, és l’entitat conservacionista degana a Catalunya. Som una associació sense ànim de lucre de ciutadans i ciutadanes que actua per a la defensa, l’estudi, la divulgació i la conservació del patrimoni natural, alhora que promou la concepció globalitzadora dels problemes que afecten les espècies i els ecosistemes. DEPANA projecta la seva tasca cap a propiciar un canvi d’actitud en els ciutadans, i les institucions, públiques i privades, respecte del desenvolupament sostenible de Catalunya, en quatre línies bàsiques de treball: jurídica, reivindicativa, educativa i científica.

Diumenge, 20 d’octubre de 2019 de 9:30 a 14 h.

Aquesta activitat s’emmarca al cicle “Viu el Voluntariat Ambiental a Barcelona” organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Per participar és necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Compartir: