anellament GNO aus

Anellament científic d’ocells

Icona data

dissabte 2 març

07:00h fins 01:30h

Icona lloc

Desembocadura de la riera de Sorreigs al Ter

La Gleva - Les Masies de Voltregà


Grup de Naturalistes d'Osona (GNO)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Jornada d'anellament científics d'ocells a la desembocadura de la riera de Sorreigs al Ter.

L’anellament científic d’ocells és un mètode d’estudi basat en el marcatge individual dels ocells. Qualsevol registre d’un ocell anellat pot oferir una gran quantitat d’informació sobre la seva biologia, especialment sobre els seus desplaçaments.

Es farà una jornada d’anellament científic d’ocells on s’ensenyarà com identificar-los, com manipular-los, com s’estudien, la seva biologia, les seves migracions i els estudis concrets que en fa el Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona (GACO).

La participació a totes les sortides és gratuïta i voluntària. Punt de trobada: Desembocadura de la riera de Sorreigs al Ter, sota el pont de la C17, accés pel camí d’Autodesballestaments La Gleva
41.993763, 2.248488

Observacions

La participació a totes les sortides és gratuïta i voluntària.
Cal inscripció prèvia al web www.museudelter.cat, a l’adreça electrònica info@museudelter.cat o al telèfon 93 851 51 76 especificant nom, cognoms i DNI de les persones participants.
Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi.
Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.

Compartir: