Bioblitz a Alinyà

Icona data

dissabte 25 maig 2019

10:00h fins 16:00h

Icona lloc

Espai Natura Muntanya d’Alinyà

Fígols i Alinyà (Alt Urgell)


Fundació Catalunya La Pedrera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols aprendre sobre biodiversitat de la mà de científics experts? La Fundació et convida als Bioblitz que realitzarem a Alinyà el dissabte 25.

Els Bioblitz són una activitat de ciència ciutadana i descoberta de la natura on científics que estudien grups específics de flora i fauna identifiquen tots els organismes vius que es troben una àrea determinada ajudats per persones voluntàries (aficionats o ciutadans sense coneixements previs).

De la mà d’especialistes, participareu en diversos itineraris científics per tal de descobrir el màxim nombre d’espècies tant d’animals com de plantes i líquens, tot aprenent sobre les tècniques d’estudis científics de camp.

Bioblitz a la Muntanya d’Alinyà

Dissabte 25 de maig, de 10:00-14:00h. (Alinyà, Alt Urgell)

Us proposem participar al primer Bioblitz a la Muntanya d’Alinyà per conèixer la fauna i flora d’alta muntanya! En aquesta edició, es realitzaran 7 itineraris d’unes 2h cadascun (podeu escollir participar en els que més us interessin): :

Vegetació//Líquens// Papallones//Altres insectes//Amfibis i rèptils//Ocells-Anellament// Mamífers

En acabar el matí, si vols, et pots quedar a dinar a un dels dos restaurants de la vall que ofereixen un dinar de muntanya a un preu especial.

Observacions

Inscripcions en aquest enllaç 

Compartir: