geven madrigueres

Com funciona un projecte de conservació de dunes i estanys litorals? Primera sortida del cicle “Endinsem-nos al territori”

Icona data

dijous 31 març 2022

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Platja de la Paella a Torredembarra i Les Madrigueres de El Vendrell

Torredembarra


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

La primera visita del cicle Endinse-nos al territori ens porta a les dunes de Torredembarra i a les llacunes litorals de El Vendrell, on treballen les entitats Gepec i Geven

La Xarxa per a la Conservació de la Natura organitza un cicle de visites a espais naturals on les entitats ambientals estan duent a terme projectes de conservació.

La proposta permet a tothom que tingui interès a conèixer com es posa en marxa i es gestiona un projecte de conservació des de la societat civil visitar-lo en persona, amb el guiatge expert de l’entitat.

Com fer custòdia fluvial a Altafulla, recuperar dunes litorals a Torrdembarra, com és la co-gestió comunal de boscos a Esterri de Cardós? Com promoure la biodiversitat en espais agraris a Les Garrigues? Com s’implica la propietat per la creació de refugi de fauna a Tona? o el consistori a Mataró? O com implicar voluntariat ambiental, espontani o d’empresa, per la recuperació dels amfibis…?

On són, com funcionen i quines fites han assolit aquests projectes?

La primera visita serà el 31 de març a Torredembarra i a El Vendrell, on les associacions GEPEC i GEVEN estan duent a terme projectes de recuperació.

Inscripcions en aquest enllaç

 

Compartir: