Xerrada online: “Voluntariat ambiental al Baix LLobregat”

Icona data

dijous 7 abril 2022

18:00h fins 19:30h

Icona lloc

via zoom


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Com implicar-se activament en la defensa i protecció del medi ambient al Baix Llobregat?

El proper 7 d’Abril a les 18h la Xarxa per a la Conservació de la Natura i l’Oficina Jove del Baix LLobregat  organitzem una xerrada per sensibilitzar a la població jove del Baix Llobregat de la importància del voluntariat per a la defensa i protecció del medi ambient:

Com implicar-se activament en la defensa i protecció del medi ambient? Hàbitats, fauna, residus, contaminació, emissions… quins són els reptes ambientals més propers al meu entorn i quines entitats hi estan treballant?

Durant la xerrada presentarem què és i com es pot du a terme Voluntariat Ambiental a Catalunya, coneixerem diverses entitats ambientals, col·lectius i projectes actius al Baix Llobregat amb els que poder-s’hi  implicar, i conversarem amb el grup Capreolus que ens explicarà els projectes que està duent a terme per a l’estudi i la conservació de la natura des de Olesa de Montserrat.

 

Inscripcions: demana l’enllaç Zoom de la xerrada a través de l’IG @ojbaixllobregat o escrivint al WhatsApp de l’Oficina Jove: 650931906.

Per tal que sigui un recurs el més profitós possible, us convidem a fer difusió d’aquesta activitat (adjunt trobareu material per compartir a les xarxes socials).

 

 

Compartir: