Creació d’un oasi de pol·linitzadors

Icona data

dijous 14 juliol

10:00h fins 14:00h

Icona lloc

Mas de Pitoia (Reserva Natural de Sebes)

Flix


Grup Natura Freixe

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

En aquesta jornada de voluntariat ambiental crearem un oasi de pol·linitzadors a la finca del Mas de Pitoia, enmig de la Reserva Natural de Sebes. Plantarem aromàtiques i construïrem refugis per als insectes per adequar l’espai i que sigui idòni per a aquests petits habitants. Ens ajudes?

El canvi climàtic i les transformacions dels paisatges i els usos del sòl han fet que moltes espècies d’insectes estiguin en declivi. Alguns estudis científics, fins i tot, apunten que aquests factors han arribat a reduïr a gairebé la meitat les poblacions d’insectes a les zones més afectades del món.

Davant d’aquesta situació, és urgent adoptar mesures que ens ajudin a preservar els hàbitats naturals per a aquestes espècies: són elements clau per al medi ambient, ja que desenvolupen funcions molt importants en els ecosistemes locals però, a més, el seu retrocés podria ser perjudicial per a la salut humana i la seguretat alimentària, especialment pel que fa als insectes pol·linitzadors.

En aquesta jornada de voluntariat ambiental crearem un oasi de pol·linitzadors a la finca del Mas de Pitoia, enmig de la Reserva Natural de Sebes. Plantarem aromàtiques i construïrem refugis per als insectes per adequar l’espai i que sigui idòni per a aquests petits habitants. Ens ajudes?

La jornada finalitzarà amb un aperitiu per a tots els voluntaris i voluntàries!

És una actuació emmarcada en el projecte Riberes de l’Ebre, subvencionat per la Diputació de Tarragona, que durem a terme amb la Fundació Catalunya-La Pedrera i els nens i nenes del lleure flixanco, organitzat per l’Ajuntament de Flix.

Observacions

IMPRESCINDIBLE INSCRIPCCIÓ PRÈVIA FENT CLIC AQUÍ

Compartir: