Descobrim la fauna urbana de Girona

Icona data

dimecres 13 novembre

16:00h fins 20:00h

Icona lloc

Jardins botànics de la Devesa (La Roseleda)

Girona


Associació de Naturalistes de Girona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Descobrim la fauna urbana de Girona

Dimecres 13 de novembre, de 16h a 20h, vine a conèixer com pots implicar-te per la natura i a participar amb l’Associació Naturalistes de Girona en la descoberta de les espècies que habiten el riu Ter.

L’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) és una organització no governamental ecologista que des de l’any 1981 actua a les comarques gironines. L’ANG té com a missió aconseguir canviar actituds i hàbits per tal de protegir el medi ambient, el territori i fomentar la justícia ambiental.

Lloc de trobada activitat de voluntariat: 16h  als Jardins botànics de la Devesa (La Roseleda)

Registrarem les nostres observacions i compartirem amb altres naturalistes a través del portal Natusfera.

Lloc de trobada xerrada: 18.30h al Centre Cívic Ter de Girona

Coneixerem què és el voluntariat ambiental i com implicar-nos a través de les entitats ambientals de les comarques gironines. La Xarxa per la Conservació de la Natura donarà a conèixer el portal del voluntariat ambiental, i tot seguit l’APNAE i els Naturalistes de Girona explicaran què fan desde les seves entitats i com participar-hi.

Aquesta activitat s’emmarca al cicle “Viu el Voluntariat Ambiental a Catalunya” organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Per participar és necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Observacions

Més informació

info@naturalistesgirona.org

972223638

Compartir: