Recollida de residus abandonats a la Seu Vella de Lleida amb Osmon

Icona data

dissabte 9 novembre 2019

10:30h fins 13:30h

Icona lloc

Seu Vella de Lleida

Lleida


Osmon

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Recollida de brossa a la Seu Vella de Lleida amb Osmon

2a jornada territorial a Lleida per conèixer com podem implicar-nos pel medi ambient i participar d’una activitat de voluntariat amb l’entitat Osmon.

Aquest dissabte 9 de novembre  serem a Lleida, i us volem convidar a una jornada al voltant del voluntariat ambiental.

En un moment en el que la mobilització pel medi ambient està agafant pes, volem compartir informació sobre què és el voluntariat ambiental, com podem implicar-nos en el medi ambient, i quins projectes i ONG treballen a Catalunya.

Us proposem també viure l’experiència del voluntariat ambiental a Lleida amb l’organització OSMON, amb una jornada al voltant de la problemàtica dels residus abandonats als espais naturals. Quins són majoritàriament, com hi han arribat, què hi podem fer les persones voluntàries i les ong per exigir-hi solucions ?

L’activitat de voluntariat consistirà a netejar amb les nostres pròpies mans una zona del nostre planeta. Agafarem bosses i guants i recollirem tota aquella brossa que trobem al nostre pas (plàstic, cartró, vidre, residus varis, etc.). La zona escollida és a la Seu Vella de Lleida i els seus voltants.

Osmon (Organització Social pel Món) és una entitat sens ànim de lucre nascuda a Lleida i dedicada a la reforestació, neteja del planeta i conscienciació. Ens dediquem juntament amb voluntaris a plantar arbres en aquelles zones que més ho necessiten, alhora que recollim amb les nostres pròpies mans la brossa que s’hi troba. Eduquem als més joves (i no tant joves) sobre la importància de cuidar i conservar el nostre planeta.

Aquesta activitat s’emmarca al cicle “Viu el Voluntariat Ambiental a Catalunya” organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Per participar és necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Compartir: