Dia de la Fascinació de les plantes: coneix la flora silvestre del Jardí Botànic

Icona data

dijous 16 maig 2024

11:00h fins 13:00h

Icona lloc

Jardí Botànic de Barcelona

Barcelona


Institut Botànic de Barcelona IBB-CSIC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Sortida dirigida pel Jardí Botànic de Barcelona per tal de descobrir les espècies de plantes silvestres que hi creixen a través de l'aplicació de ciència ciutadana iNaturalist i de la mà dels científics de l'Institut Botànic de Barcelona.

Sortida botànica a Barcelona
Dia: dijous 16 de maig, de 11:00 ha 13:00 h

Punt de trobada: Institut Botànic de Barcelona

Cal inscripció: via web o telèfon (932 562 220, de dilluns a divendres de 9 ha 13 h)

 

Dins l’IV Biomarató de Flora Espanyola aquest any s’organitza una sortida dirigida pel Jardí Botànic de Barcelona per tal de descobrir les espècies de plantes silvestres que hi creixen a través de l’aplicació de ciència ciutadana iNaturalist i de la mà dels científics de l’Institut Botànic de Barcelona.

La trobada tindrà lloc el dia 16 de maig a les 11 h a l’Institut Botànic (entrada pel Passeig del Migdia, a la cantonada amb el carrer de Can Valero). Des d´aquest punt s´aniran identificant les plantes silvestres que puguin anar apareixent al llarg del camí fins a les 13 h, que és el moment en què està previst que finalitzi l´activitat.

El recorregut està pensat perquè sigui accessible per a tothom, ja que els camins del jardí estan habilitats per a persones que puguin presentar una mobilitat reduïda.

Requisits: Portar roba còmoda, calçat apropiat, gorra, crema solar, aigua i iNaturalist (disponible per a Android i iOS) descarregada al telèfon mòbil amb un perfil creat (i bateria carregada al màxim).

Compartir: