Vols fer voluntariat ambiental a Barcelona? Vine dimecres a les 18 h

Icona data

dimecres 15 maig 2024

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Oficina de Voluntariat Ambiental

Barcelona


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine dimectes a l'Oficina del Voluntariat Ambiental! La ciutat de Barcelona, com totes, és un ecosistema en si mateixa, que s'obre entre la Serra de Collserola, els rius Besòs i Llobregat i la mar Mediterrania. Hi ha entitat que treballen per mantenir-lo saludable i ecològicament equilibrat, i la vostra ajuda és essencial per elles, i pel medi ambient.

Als carrers i comunitats urbanes hi ha moltes oportunitats per contribuir a la  millora ambiental.  Podeu unir-vos a projectes locals que es centrin  en la cura i millora de la biodiversitat urbana, en la millora de la mobilitat sostenible,  en la renaturalització de la ciutat o en la reducció dels residus i la contaminació.

La ciutat de Barcelona, com totes, és un ecosistema en si mateixa, que s’obre entre la Serra de Collserola, els rius Besòs i Llobregat i la mar Mediterrània. Hi ha entitats que treballen per mantenir-lo saludable i ecològicament equilibrat, i la vostra ajuda és essencial per elles, i pel medi ambient.

Per conèixer més sobre aquestes oportunitats i connectar amb associacions i grups de voluntariat ambiental a Barcelona, et convidem a assistir a les nostres xerrades informatives. Aquestes xerrades són una excel·lent manera d’aprendre sobre les iniciatives locals, conèixer persones compromeses i descobrir com podeu fer una diferència en el vostre entorn urbà.

Així que, si us preocupa el futur del planeta i voleu contribuir a un entorn més sostenible, us animem a unir-vos a nosaltres a les nostres xerrades informatives!
Junts podem crear un impacte positiu a la nostra ciutat.

 

Vine a l’Oficina del Voluntariat Ambiental al carrer Provdència 42, al barri de Gràcia

Dimecres 15 de maig  a les 18 h

Inscriu-te escrivint a info@voluntariatambiental.cat

Compartir: