Educació ambiental: prevenció d’incendis i cavalls al Parc Natural de Garraf

Icona data

dissabte 15 abril 2023

10:00h fins 14:00h

Icona lloc

Escola de Natura Can Grau

Olivella


Fundació Miranda

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Cavalls en lllibertat i Ramats de Foc, vine a conèixer la tasca de la Fundació Miranda i la Fundació Pau Costa encaminades a contribuir en la gestió del risc d'incendi forestal amb herbívors.

Moment de fer prevenció d’incendis. Estem molt emocionad@s de comunicar aquesta Jornada d’Educació ambiental que organitzem amb la Fundació Pau Costa i el seu projecte Ramats de Foc.

Equilibrem el règim d’incendis forestals per preservar la vida.
Organitzem una jornada de sensibilització ambiental conjunta les dues fundacions per donar a coneixer les nostres tasques encaminades a contribuir en la gestió del risc d’incendi forestal.  Des de les nostres fundacions apostem per confiar amb els herbívors, a través de projectes com el de cavalls en llibertat i Ramats de Foc, i amb el foc, a través de cremes prescrites, per exercir el seu paper a l’ecosistema, sense deixar de supervisar. Així es podrà aconseguir una carrega de vegetació més equilibrada i el dia que hi hagi un incendi evitar que no es faci tan gran.

Esperem que aquest sigui l’inici de més propostes compartides , amb aquesta entitat de referència en la prevenció del foc i la conservació de la biodiversitat al nostre país.

La unió fa la força!

T’esperem al  Parc Natural de Garraf el 15 d’abril. Estàs convidada!!

 

Inscripcions en aquest enllaç

Compartir: