EL GALL FER I LA FORÇA DE L’AIGUA. Massís de l’Orri (Pallars Sobirà, Lleida)

Icona data

dilluns 8 juliol 00:00h - diumenge 11 agost 00:00h

Icona lloc

Massís de l'Orri

Rialp


Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

BUSQUEM VOLUNTARIS COM TU! OFERIM PIRINEUS! Oferim estades de voluntariat d'una setmana al Pirineu realitzant tasques de bioenginyeria de paisatge, gestió forestal i manteniment de pastures al barranc de Port-Ainé i entorn del Massís de l’Orri (Pallars Sobirà).

Us volem oferir una experiència única, viu i treballa als boscos del Pirineu durant una setmana. Treballaràs colze a colze amb altres voluntaris, treballadors de l’organització i professionals del bosc. Fem tasques, principalment, de recuperació i manteniment de camins de muntanya, gestió i millora d’hàbitats forestals, recuperació de pasttures i treballs de bioenginyeria del paisatge. Les tasques varien segons la setmana i la zona d’intervenció.
Les estades són obertes a persones adultes de qualsevol origen, professió i experiència. L’organització inclou tota la logística, manutenció i allotjament.
Més informació i inscripcions a la nostra web: www.projecteboscos.cat o, si hi ha dubtes, pots escriure (info@projecteboscos.cat) i t’atendrem encantats 😉

Observacions

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

-Cal ser major d'edat per participar. De 18 fins a 88 anys.
-Cal una condició física suficient per treballar a la muntanya (terreny amb pendent) i suportar puntualment inclemències meteorològiques (pluja/fred).
-No calen coneixements de cap mena, però sí ganes de treballar en equip i col·laborar en les tasques diàries del campament.
-El Projecte cobreix totes les despeses d'alimentació i allotjament. Les despeses d'anada i tornada fins al projecte corren a càrrec dels participants.
-Cal dipositar una fiança de 100 € per a confirmar la inscripció que et serà retornada unes setmanes després de finalitzada l'estada de voluntariat.

Compartir: