UCM

Entrena per l’Ultra Clean Marathon, la cursa sostenible i solidària amb la natura

Icona data

dimarts 6 octubre

18:00h fins 19:30h

Icona lloc

online


Ultra Clean Marathon

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Connecta al primer entrenament online de la UCM : esport i mediambient, corredors, plogging i entitats ambientals. Dimarts 6 d'octubre a les 18 h, via zoom. Escriu-nos a info@ultracleanmarathon.cat.

El Dia Mundial del Medi Ambient es correrà a Catalunya l’Ultra Clean Marathon. Com ja saps, és una cursa esportiva, que es corre a la natura, i es corre per la natura. Perquè qui hi participa també recull residus, aprèn de medi ambient, i ajuda a sostenir projectes de les ONG ambientals que treballen al nostre bonic però castigat territori.

Et proposem unir-te ara a la UCM, i entrenar amb la COMUNITAT UCM. La comunitat formada per esportistes de tots els nivells que comparteixen els valors de l’acció, la responsabilitat i la solidaritat. Que gaudeixen de l’esport i ajuden la natura

Perquè ho has de fer?

  • Per unir la teva passió per l’esport i per la natura en una comunitat compromesa que es diverteix i protegeix el medi ambient: persones esportistes, voluntariat ambiental, entitats, empreses, administracions i tothom que ho desitgi pot sumar-se a la comunitat de persones actives, compromeses, responsables i solidàries amb el medi ambient.
  • Perquè gaudiràs d’un itinerari formatiu en línia que inclou un pla d’entrenament esportiu, coaching motivacional, i formació ambiental.
  • Perquè planificaràs la teva cursa amb temps: kilómetres, equip, alimentació…
  • Perquè coneixeràs de ben a prop l’entitat ambiental per la qual corres.
  • Perquè augmentes les oportunitats per aconseguir els fons per a la inscripció donació.

A partir del 28 de setembre, inscriu-te amb la Comunitat UCM, sense cap cost.

Dimarts 6 d’octubre, a les 18 h, durant la Setmana de la Natura, ens connectem a la primera sessió d’entrenament, amb Albert Bosch i les entitats ambientals dedicades la biodiversitat.

L’Albert Bosch ens parlarà de perquè unir esport i medi ambient i, en particular com preparar-nos per córrer la UCM. Quines estratègies són les més adequades. Com podem alimentar la nostra motivació i la del nostre equip els mesos vinents?

Les entitats ens ajudaran a no perdre de vista la nostra missió.

Coneixerem què cal fer per protegir el litoral, i veurem com s’esforça el  Geven  a la costa de El Vendrell, a  Les Madrigueres, i La Sínia a la desembocadura del Gaià,  a la bonica costa d’Altafulla. Les praderies submarines de posidonia són claus per la salut del mar, però estan amenaçades: coneixerem com fa Posidonia 21 per protegir-les a Mataró. Els rius i boscos de ribera a Catalunya no gaudeixen d’un bon estat, i encara cal fer  molta feina de restauració ecològica dels hàbitats i les espècies: l’associació CEN actua als cursos d’aigua de les muntanyes de Prades.  Boscos de Muntanya treballa per la gestió sostenible dels boscos del Pirineu. També a muntanya, a l’Alt Berguedà, la Fundació Miranda treballa per la prevenció d’incendis i la connectivitat, en espais que són alhora santuaris de cavalls lliures.

 

Connecta ara amb la COMUNITAT UCM, escrivint-nos a info@ultracleanmarathon.cat.

Compartir: