BD_volamb

Com m’implico per la biodiversitat urbana a Barcelona?

Icona data

dimecres 7 octubre 2020

18:00h fins 19:30h

Icona lloc

online

Barcelona


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Dintre del cicle "Com m'implico per l'emergència ecològica a Barcelona" organitzem durant a Setmana de la Natura una xerrada amb l'espai natural urbà del Bosc de Turull, per saber com implicar-nos per protegir i potenciar la biodiversitat urbana a la ciutat.

Cada mes podràs conèixer una entitat d’un àmbit diferent per abordar l’emergència ecològica: malbaratament alimentari, mobilitat sostenible, biodiversitat, prevenció de residus i contaminació atmosfèrica.

Dimecres 7 d’octubre, dintre de la Setmana de la Natura, coneixerem l’espai natural urbà Bosc de Turull, gestionat per l’Aula Ambiental Bosc de Turull i la Societat Catalana d’Educació Ambiental.  L’espai juga un paper clau per la qualitat de l’aire i per la biodiversitat de la ciutat, i és també un espai de participació ciutadana per implicar-se en medi ambient.

Totes les ciutats, petites i grans, depenen d’ecosistemes, interconnectats i sans, a dins i al seu voltant. Per això és essencial que la natura estigui plenament integrada en la planificació i el desenvolupament urbans.

La #natura proporciona elements que donen suport, i milloren, la vida de les persones a les ciutats. La #naturaurbana és clau en la lluita contra l’ #emergènciaclimàtica. La #nauraurbana fa les ciutats més habitables, més sanes, més agradables. Més boniques.

Regals de la natura que fan possible la vida humana a la ciutat.

Calen urgentment actuacions col·lectives a gran i petita escala per protegir la #biodiversitat a les ciutats i els seus voltants, i per evitar pèrdues i danys irreversibles als sistemes naturals dels quals depenem. #citieswithnature #renaturalitzembcn #ciutatbiofilica

Dimecres 7 d’octubre, parlem de com implicar-se en la #biodiversitaturbana amb Bosc Turull, al cicle de xerrades “Com m’implico per l’#emergènciaecològica a #Barcelona?” A les 18.00 h via zoom.

Observacions

Inscripcions en aquest enllaç

Compartir: