Enverdim l’Àgora de l’Espai Gardenyes

Icona data

dissabte 5 octubre 2019

10:30h fins 14:00h

Icona lloc

Espai Gardenyes, Casa Orlandai (Sarrià)

Barcelona


Associació Cultural Casa Orlandai

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Dissabte 5 d'octubre, jornada comunitària de voluntariat per renaturalitzar aquest racó de la ciutat.

Primera jornada d’ajardinament de l’Àgora de l’Espai Gardenyes que és un espai polivalent a l’aire lliure, dins l’hort comunitari de l’Espai Gardenyes.

L’objectiu final és oferir al barri un lloc de trobada i un espai de participació on es pugui gaudir també d’un entorn més natural, reconnectar amb la natura a la ciutat. A partir de les 12h, l’activitat s’obrirà al barri dins del marc de la Festa Major de Sarrià i s’esperen, sobretot, families.

L’Espai Gardenyes és un projecte comunitari de l’Associació Cultural Casa Orlandai (ACCO), que conserva i dinamitza el solar que hi ha entre el carrer Cardenal de Sentmenat i la llosa de la Via Augusta de Barcelona. Formalment s’adscriu al Pla Buits de l’Ajuntament de Barcelona des del 2014. L’ACCO és una entitat veïnal que gestiona el Centre Cultural Casa Orlandai amb criteris d’autogestió i transformació social. Va nèixer fa 12 anys.

5 d’octubre, de 10.30h a 14h. Espai Gardenyes (c/Cardenal Senmenat sn)

Aquesta activitat s’emmarca al cicle “Viu el Voluntariat Ambiental a Barcelona” organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Per participar és necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Observacions

Per participar és necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Compartir: