alinyà 1

Estada de voluntariat a la Muntanya d’Alinyà

Icona data

dilluns 29 juliol 00:00h - divendres 2 agost 00:00h

Icona lloc

Muntanya d'Alinyà

Fígols i Alinyà


Fundació Catalunya La Pedrera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Estada de voluntariat ambiental a la muntanya d'Alinyà per la restauració de la Cabana del vaquer i seguiment de la biodiversitat

A la part alta de la Muntanya d’Alinyà hi ha un paradís elevat, unes amples planures de prats subalpins envoltades de pi negre. Allà s’hi amaguen alguns dels nostres tresors faunístics més preuats, com el mussol pirinenc o el gall fer, a més de grans ramats d’isards. Des de molt antic aquesta zona, durant l’estiu, també és el lloc de pastura dels ramats domèstics de la gent de la vall. Els veïns compartien una borda, en deien la Cabana del Vaquer, per poder-hi passar algunes nits, aixoplugar-se quan hi havia tempesta i emmagatzemar-hi material. Aquesta edificació està molt malmesa, ja no se’n pot fer ús, i la volem recuperar amb la vostra ajuda!

D’aquesta manera els ramaders de la vall la tornaran a tenir disponible quan els calgui i nosaltres també la podrem fer servir en projectes de seguiment de biodiversitat i per espiar als isards que pasturen per allà a la primavera.

Horari: Es dedicaran entre 6-8 hores diàries de feina, i la resta del dia, els voluntaris i voluntàries tindreu temps lliure per gaudir d’aquest fantàstic entorn prepirinenc.

Allotjament: La Fundació Catalunya La Pedrera ofereix l’allotjament i manutenció als participants.

10 places.

Observacions

Es dedicaran entre 6-8 hores diàries de feina, i la resta del dia, els voluntaris i voluntàries tindreu temps lliure per gaudir d’aquest fantàstic entorn prepirinenc.

Allotjament: La Fundació Catalunya La Pedrera ofereix l’allotjament i manutenció als participants.

10 places.

Compartir: