Urbamar peix

Festa de la identificació d’espècies marines Urbamar

Icona data

dijous 25 febrer 2021

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

online

Barcelona


Urbamar

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a identificar espècies marines de les platges de l'àrea metropolitana de Barcelona

Voleu participar en la Festa d’identificació que organitzem dins del Projecte UrbamarBio?

Organitzem la segona festa en línia on l’objectiu és identificar espècies de el projecte UrbamarBio, algunes més fàcils, altres segurament més difícils. Per això contem amb col·laboradors i col·laboradores experts en la temàtica que segur ajudaran molt, i també us recomanem agafar les guies de biodiversitat que tingueu per casa per a la festa. Serà divertit!

El mateix dia de la festa rebreu un correu electrònic amb l’enllaç de zoom.
Ens veiem dins!

__

Urbamar és un projecte de ciència ciutadana que permet donar a conèixer la riquesa litoral i marina de Barcelona, Sant Adrià del Besós i Badalona, enfortint els vincles entre la ciutadania i els recursos naturals urbans, augmentant el sentiment de pertinència i corresponsabilitat en la seva preservació i conservació.
A través d’accions col·lectives, que seran sessions d’esnòrquel i de submarinisme, a les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Urbamar és un projecte impulsat des d’Anèl·lides, serveis ambientals marins  amb la  col·laboració del Ministeri de Ciència i Innovació, dins de la convocatòria d’ajudes per el foment de la cultura científica, tecnologia i de la innovació de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

Observacions

Inscripcions en aquest enllaç

Compartir: