Cen plastinatura

Forma el teu equip i participa en la competició de recollida de plàstics plastiXnatura

Icona data

dissabte 21 novembre 09:00h - diumenge 29 novembre 23:00h


Associació Cen

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Del 21 al 29 de novembre, forma un equip de 2 a 10 persones i participa en la competició de recollida de plàstics del projecte plastiXnatura. Busca una zona natural a Catalunya i fora de zones urbanes on s’acumulin plàstics i recull el màxim de residus fent especial atenció als plàstics

Del 21 al 29 de novembre, forma un equip de 2 a 10 persones i participa en la competició de recollida de plàstics del projecte plastiXnatura. Busca una zona natural a Catalunya i fora de zones urbanes on s’acumulin plàstics i recull el màxim de residus fent especial atenció als plàstics.

L’equip que aconsegueixi un major impacte serà premiat amb un trofeu ecològic i un joc de Cartes BioBlitz Delta de l’Ebre. Es valorarà el volum de plàstics recollits, la dificultat i la importància per la biodiversitat i els hàbitats.

Us animem a recollir tots els residus però ens interessa que no quedi cap plàstic perquè són els més perjudicials per la biodiversitat i els ecosistemes.

Per participar, has de:

Formar un equip de 2 a 10 persones. Recorda respectar la normativa de distanciament social vigent.
Buscar un espai natural on s’acumulin plàstics i pensar un dia per fer l’actuació de recollida de residus.
Inscriure el teu equip abans del 16 de novembre.
T’enviarem el material necessari (bosses d’escombraries, medalles, un díptic del projecte plastiXnatura i guants si en necessiteu)
Fer una actuació de recollida de residus durant 1 hora entre el 21 i el 29 de novembre. No oblidis fer fotos!
Fins al dimecres 2 de desembre (inclòs), penjar una o varies fotos de l’equip (qui no vulgui sortir pot amagar la cara) on es vegin els residus recollits a Facebook, Twitter i/o Instagram citant el perfil de l’associació CEN (Facebook: @assoc.cen, Twitter: @assoccen, Instagram: @associaciocen) i el hashtag #plastiXnatura.
Emplenar l’enquesta
L’equip guanyador rebrà un trofeu ecològic i el joc de cartes BioBlitz Delta de l’Ebre.

Compartir: