Plastic free Came Pachamama 2

Neteja de platja i fons marí a la Platja de la Marbella

Icona data

dissabte 14 novembre 2020

09:00h fins 19:00h

Icona lloc

Platja de la Marbella

Barcelona


PlasticFreeCame

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Neteja submarina, de platja i mercat sostenible

ESDEVENIMENT DE NETEJA DE FONS MARÍ + MARKET SOSTENIBLE

Dissabte que ve dia 14 els companys de  Vanasdive i @ely_pilatessupbeach realitzaran una neteja de el fons marí de la platja de la Marbella.

Com col·laborar si no ets bussejador/a professional?

1. Pots donar suport a peu a la platja i recollir tots aquells residus que trobis. Tenint en compte la situació en què estem NO es pot organitzar una neteja de platja com ens agradaria però si que us animem a venir i ajudar per vosaltres mateixos, sempre respectant les recomanacions sanitàries (sense aglomeracions, mascareta i guants, mantenint les distàncies de seguretat)

Aquest esdeveniment tindrà lloc de 09:00-11:00 del matí. Pots sortir des de qualsevol punt amb els teus bosses o pots passar pel punt de trobada on et donaran sacs i guants (Espigó del restaurant Boo – platja de la Marbella)

2. O bé, pots venir a l’?????? ?????????? on ens trobaràs al nostre estand amb els productes benèfics zero waste , i on podràs conèixer molts altres projectes sostenibles increïbles que us deixem més avall . Aquest esdeveniment tindrà lloc de 11:00 a 19.00h.

El Pachamama market compleix totes les mesures de seguretat i aforament necessàries perquè pugueu gaudir tranquil·lament d’aquest preciós esdeveniment. Per això, encara que l’esdeveniment és gratuït, haureu de registrar per poder entrar al market en aquest enllaç

Ens hauria encantat que tots vosaltres haguéssiu pogut formar part d’aquest gran esdeveniment, però a causa de la situació sanitària actual i seguint les recomanacions de confinament municipal perimetral únicament podran participar els que visquin a Barcelona.  Stay safe.

Observacions

encara que l'esdeveniment és gratuït, haureu de registrar per poder entrar al market en aquest enllaç

Compartir: