Formació “Picots de Catalunya”

Icona data

dijous 16 març 00:00h - dissabte 1 abril 00:00h

Icona lloc

Flix i Les


Associació Institut Català d'Ornitologia (ICO)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Nou curs de picots per conèixer aquest grup d'ocells tan particular i amb una biologia molt diferenciada respecte d’altres famílies.. Sessió online + dues sortides de camp a la Reserva Natural de Sebes i a la Val d'Aran. Places limitades.

Els picots són un grup d’ocells molt particular i amb una biologia molt diferenciada respecte d’altres famílies. El fet de viure sempre en vertical, excavar les seves pròpies cavitats, tenir la llengua retràctil i tenir una gran incidència en els hàbitats el fan un grup molt especial.

Dates:
Sessió teòrica online: 16 de març de 18:30 a 19:30
Sortida a Terra Baixa: 18 de març de 8:00 a 13:30
Sortida al Pirineu: 1 d’abril de 8:00 a 18:00

  • Sessió online:  En aquesta sessió es farà un repàs a les curiositats més destacades de la biologia dels picots i parlarem de les diferents espècies que podem trobar a Catalunya. A banda, generarem una bona base informativa que ens ajudarà a tenir una millor comprensió durant les dues sortides que inclou el curs, una a Flix i l’altra a la Val d’Aran.
  • Sortida a la Reserva Natural de Sebes – Flix- 18 de març:  Hora de trobada: a les 8:00h Lloc de trobada: al pàrquing de la benzinera Bonarea de Flix. Hora aproximada de finalització: a les 13:30h
  • Sortida al Baish Aran – 1 d’abril: Hora de trobada: a les 8:00h. Lloc de trobada: a l’entrada de Les (s’enviaran indicacions concretes als assistents). Hora aproximada de finalització: a les 17h (  aquesta sortida serviria per mostrar els picots de muntanya dels que s’haurà parlat en una xerrada prèvia online, amb la possibilitat d’observar espècies de distribució molt restringida, com ara el picot garser mitjà.)

Professor: Jaume Soler

Preus: Curs complet 40 €. (50  € per persones no sòcies).  Hi ha la possibilitat d’adquirir el curs complet (teoria online + 2 sessions de camp) o bé només adquirir una de les sortides de camp més la sessió online.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

 

Compartir: