Gaudeix de la natura i implica’t en la seva conservació amb la Setmana de la Natura

Icona data

dilluns 24 maig 00:00h - dissabte 5 juny 00:00h

Icona lloc

tot Catalunya


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Gaudeix de la Natura i implica't en la seva conservació del 24 de maig al 5 de juny, amb la Setmana de la Natura

Tria entre centenars d’activitats per gaudir, conèixer, estimar i defensar la natura i el medi ambient a la Setmana de la Natura.

Se celebra entre el Dia dels Parcs Naturals, el 24 de maig, i el Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, arreu de Catalunya.

És una ocasió per conèixer les organitzacions que durant tot l’any treballen pels hàbitats, les espècies, la qualitat de l’aire, l’aigua, el sòl, els aliments, que a través de l’educació ambiental sacsegen les consciències per impulsar canvis, cap a una manera de viure respectuosa amb la natura.

És el moment de sumar-se, i, sobre tot, de gaudir de la natura.

Entitats ambientals, Parcs Naturals, Biblioteques, Escoles, Ajuntaments i altres col·lectius reuneixen tres centenars d’accions per la Natura.

Els i les esportistes també s’hi poden sumar, corrents la cursa sostenible i solidària del Dia Mundial del Medi Ambient, la Ultra Clean Marathon.

Participa i llueix el ja mític braçalet verd Setmana Natura,  distintiu de les persones implicades en el medi ambient. I recorda compartint-lo amb  fotos a les xarxes amb l’etiqueta #setmananatura

Tota la programació a www.setmananatura.cat  

Compartir: