Vols ser voluntari/a d’ En Bici sense edat?

Icona data

divendres 28 maig 2021

18:30h fins 00:00h

Icona lloc

Poliesportiu Salvador Gimeno

Sant Joan Despi


En bici sense edat

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Uneix-te al voluntariat de En Bici Sense Edat.El divendres 28 de maig a la tarda us explicarem com.

A Sant Just Desvern necessiten un cop de mà o millor dit de pedal, per fer sentir el vent a la cara a un major nombre de persones grans o amb diversitat funcional. Vine a la trobada organitzada per En bici sense edat i el Club Ciclista Sant Joan Despí.

 

Vols formar-ne part?
Només has de ser major de 18 anys i tenir ganes d’ajudar. Gaudiràs d’una gran flexibilitat per la teva part, ja que el temps de dedicació el fixes tu.

L’objectiu és millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de persones grans, que pateixen solitud no volguda o amb diversitat funcional, tot fent una activitat saludable, innovadora i molt gratificant.

A més, en el Club estem darrera de poder tirar endavant aquest projecte a Sant Joan Despí, implicant-hi l’Ajuntament i la suma d’alguns suports més. Ens hi ajudes?

En Bici Sense Edat és una Associació sense ànims de lucre d’ambit català que treballa per a millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones majors i persones amb mobilitat reduïda.

La nostra missió és promoure l’envelliment actiu i el bon tracte a les persones majors i tenim com a visió, facilitar la creació de noves relacions intergeneracionals que lluitin contra la solitud no volguda.

Aquesta senzilla però innovadora activitat és possible gràcies a la utilització de tricicles elèctrics especialment adaptats i conduït per persones voluntàries.

L’èxit de la iniciativa s’ha estès per tot el món sota l’organització Cycling Without Age, amb seu a Copenhaguen i des de l’any 2016 és possible gaudir-la a les ciutats de Barcelona, Sant Just Desvern, Terrassa.

Compartir: