desembocadura del Besòs

Jornada antiplàstics a la desembocadura del Besòs

Icona data

dissabte 16 març 2019

09:45h fins 14:00h

Icona lloc

Desembocadurad el riu Besòs

Sant Adrià del Besòs


Greenpeace Catalunya

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Participa al tour #malditoplastico de Greenpeace amb una neteja a la desembocadura del riu Besòs

Saps quines són les marques que més contaminen? #MalditoPlástico #MaleïtPlàstic Vine dissabte 16, ajuda’ns a realitzar una auditoria de marques amb tota la brossa que recollim! #Barcelona Desembocadura del riu Besòs 9:45h davant la parada de tram de Sant Adrià.

Dissabte 16 de març, els grups locals de voluntariat de Greenpeace surten amb la campanya ‘Maleït plàstic’ a recollir plàstics que embruten les nostres platges, rius i altres zones naturals.

L’objectiu d’aquestes jornades antiplàstics no és només netejar els espais, sinó saber quines marques estan darrere dels residus i així poder-los exigir un envasat respectuós amb el planeta. Volem continuar pressionant a empreses i governs, i sensibilitzant la ciutadania davant d’aquest greu problema. Socis i sòcies esteu convidats a participar-hi, amb familiars i amistats, per aconseguir-ho conjuntament.

Estem començant a guanyar. La Unió Europea ha vist per primera vegada, en 2018, la urgència d’aturar l’allau plàstica que patim, amb una directiva pionera que prohibeix alguns objectes d’aquest material en els propers dos anys.

Però volem més: acabar d’una vegada amb els plàstics d’un sol ús, l’origen del problema. I per això demanem a marques i supermercats que ens ofereixin alternatives reutilitzables, reomplibles o retornables.

Vine el dissabte 16 i demostrem el poder de la gent contra el plàstic.

Busca la teva jornada # antiplástico més propera!

Recomanable portar: guants, bosses / sacs i aigua.

Observacions

Punt de trobada a les 9:45h davant la parada de tram de Sant Adrià.

Recomanable portar: guants, bosses / sacs i aigua.

Compartir: