greenpeace Fonollosa

Jornada antiplàstics a la Platja de la Fonollosa- Gola del Ter a Torroella de Montgrí

Icona data

dissabte 16 març 2019

10:00h fins 14:00h

Icona lloc

Platja de la Fonollosa, Gola del Ter

Torroella de Montgrí


Greenpeace Catalunya

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Participa al tour #malditoplastico de Greenpeace amb una neteja a la Platja de la Fonollosa (Torroella de Montgrí), on desemboca el Ter

Jornades antiplàstic a #Girona! Platja de la Fonollosa (Torroella de Montgrí), on desemboca el Ter

A les 10h davant la casa de col·lònies La Garbinada – Les Canyes. Important: per no fer-vos mal, porteu els vostres propis guants per netejar! #MalditoPlástico #MaleïtPlàstic

Dissabte 16 de març, els grups locals de voluntariat de Greenpeace surten amb la campanya ‘Maleït plàstic’ a recollir plàstics que embruten les nostres platges, rius i altres zones naturals.

L’objectiu d’aquestes jornades antiplàstics no és només netejar els espais, sinó saber quines marques estan darrere dels residus i així poder-los exigir un envasat respectuós amb el planeta. Volem continuar pressionant a empreses i governs, i sensibilitzant la ciutadania davant d’aquest greu problema. Socis i sòcies esteu convidats a participar-hi, amb familiars i amistats, per aconseguir-ho conjuntament.

Estem començant a guanyar. La Unió Europea ha vist per primera vegada, en 2018, la urgència d’aturar l’allau plàstica que patim, amb una directiva pionera que prohibeix alguns objectes d’aquest material en els propers dos anys.

Però volem més: acabar d’una vegada amb els plàstics d’un sol ús, l’origen del problema. I per això demanem a marques i supermercats que ens ofereixin alternatives reutilitzables, reomplibles o retornables.

Vine el dissabte 16 i demostrem el poder de la gent contra el plàstic.

Busca la teva jornada # antiplástico més propera!

Recomanable portar: guants, bosses / sacs i aigua.

Observacions

Recomanable portar: guants, bosses / sacs i aigua.

Compartir: