Voluntariat ambiental al Bosc de Turull

Jornada Comunitària al Bosc de Turull: control de la processionària

Icona data

dissabte 26 gener 2019

11:00h fins 14:00h

Icona lloc

Bosc de Turull

Barcelona


Aula Ambiental Bosc de Turull

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

En aquesta jornada, que coincideix amb el Dia Mundial de l'Educació Ambiental, realitzarem tasques de prevenció i control de la plaga de la processionària del pi (Thaumetopoeapityocampa).

Coneixerem què és la Processionària, el seu cicle de vida, els seus efectes sobre la salut humana i els ecosistemes forestals i els diferents mètodes de control existents. Entre totes col·locarem trampes físiques als pins de l’equipament, col·locarem alguna caixa-niu i acabarem la jornada amb un pica-pica per agrair la vostra col·laboració i recuperar forces.

 

Observacions

Activitat Gratuïta.

 

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

 

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

 

Places limitades! Us podeu inscriure a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

Compartir: