Jornada de natura i conservació al riu Llobregat

Icona data

dissabte 27 octubre

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

L'Hospitalet de Llobregat


BIOSFERA Associació d'Educació Ambiental

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Gaudeix d'un dia a l'aire lliure, aprèn a reconèixer la flora i fauna del bosc de ribera del riu Llobregat i col·labora en la seva conservació. Una sortida ideal per a famílies amb nens, grups d'amics i col·lectius! Dissabte 27 d'octubre, Punt de trobada: parada metro Hospital de Bellvitge L1 a les 10h; Horari: 10:00-13:00h.

Amb el nom de “Projecte PADRILLOB”, BIOSFERA Associació d’Educació Ambiental, ha posat en marxa activitats d’educació ambiental adreçades a la conservació i restauració de l’ecosistema fluvial del riu Llobregat a L’Hospitalet, l’espai natural més important d’aquest municipi.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, BIOSFERA realitzarà Tallers a l’aula i Jornades de camp durant el mes d’octubre, adreçats als alumnes/as de les escoles de L’Hospitalet de Llobregat.

A més a més, es faran activitats adreçades a tots els públics:

  • un Taller aquest divendres 26 d’octubre (Horari: 18:30-20:00h; Lloc: Can Riera, c/Riera de l’Escorxador, 17 de L’H)
  • una Jornada de camp el dissabte 27 d’octubre (Punt de trobada: parada de metro Hospital de Bellvitge L1, a les 10:00h).

 

La urbanització de les lleres dels rius i la proliferació de les espècies exòtiques invasores (EEI) està minvant l’estat de conservació de l’espai natural del riu Llobregat. Difondre el valor ecològic i social d’aquest ecosistema aquàtic és la mesura més efectiva en la lluita contra la proliferació de les EEI i per promoure un canvi social de valors envers la seva conservació, però no és suficient. És necessària també la participació ciutadana i de les administracions públiques per conservar aquest ecosistema urbà. En aquest sentit, el projecte inicia una campanya de divulgació de les problemàtiques ambientals del riu Llobregat, mitjançant activitats d’educació ambiental dirigides a les escoles i als ciutadans, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

Compartir: