Implica’t en la biodiversitat marina i sigues Obsevador/a del mar des de la platja de Barcelona

Icona data

diumenge 13 novembre 2022

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Platja de Somorrostro

Barcelona


Observadors del Mar

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols formar part de la xarxa de voluntariat dels Obsevadors del Mar? Vine a descobrir els projectes d'aquesta plataforma de l'Institut de Ciències del Mar i participa per identificar i defensar la biodiversitat marina des de la platja de Barcelona.

Jornada de voluntariat ambiental a la platja de Barcelona amb l’Obsevadores del Mar de l’Institut de Ciències del Mar.

Barcelona és una ciutat costanera i per això el mar i la platjasón part del patrimoni natural de la ciutat. El litoral ha patit grans alteracions i impactes. Per això mateix és important conèixer la biodiversitat marina de la ciutat així com les amenaces a les quals ha de fer front.
Vine a aprendre sobre la biodiversitat marina de Barcelona amb una jornada de voluntariat per les platges de la ciutat.

Ens trobarem a la platja, parlar dels organismes marins, explicar què   condiciona la vida marina , com és la recerca que es fa amb aquests  organismes i com podem contribuir amb les nostres observacions i el nostre coneixement. Abordarem quines són les principals amenaces per  la seva conservació, centrant-nos en les 5 àrees temàtiques de la  plataforma de ciència ciutadana marina Observadores del Mar: canvi  climàtic, pèrdua de biodiversitat, espècies vulnerables, espècies   invasores i brossa marina, tot fent repàs dels 17 projectes científics   que formen part de la plataforma actualment.

Escriu-nos a info@voluntariatambiental.cat.

 

https://www.elperiodico.com/es/entre-todos/20170414/pablo-y-sergio-ruiz-una-playa-corriente-tambien-tiene-su-riqueza-por-gemma-tramullas-5973243

 

Compartir: