La cursa per la Natura: Ultra Clean Marathon

Icona data

dissabte 16 març 2024

Icona lloc

Osona

Vic, Manlleu, Tavernoles


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

L’Ultra Clean Marathon és la cursa per la Natura, que se celebra a Catalunya ja des de fa 6 anys. Participa-hi el pròxim 16 de març! És una cursa solidària, original, sostenible, on pots gaudir de l’esport mentre ajudes la natura. Tota la recaptació es destina als projectes de conservació de les entitats ambientals que actuen a Catalunya.

L’Ultra Clean Marathon té la virtut d’unir esport i medi ambient. Participa-hi el pròxim 16 de març!

Si t’agrada fer la cabra submergint-te en la natura, aquesta ultra trail solidària et prepara 60 km pels paisatges d’Osona. Cada 10 km trobaràs un punt de control, on no només es controlarà el temps: també els kg de brossa que hagis anat trobant, i recollint, al llarg del camí.
Això és el que s’anomena fer “plogging”, que en català podem traduir com correcollir.

Però l’UCM, que de fet té quilometratge i format d’ultra trail, és, en realitat, una cursa ben accessible. Per això, si t’agrada fer activitat física a l’aire lliure, gaudir de bona companya, i fer una acció per la natura, has de participar en aquesta cursa única.

Pots fer-ho de tres maneres diferents

  • reuneix un equip de fins 12 persones per repartir-vos els 60 km en 6 trams de 10 km. Cada punt de control esdevé així un punt de relleu i avituallament. De control de temps, iI de pesada! , recordeu-ho! Podeu fer l’estratègia d’equip que més us convingui: algu pot decidir correr 20, 30, km, o algú participar amb 10. Hi ha moltes combinacions. L’altra cosa que heu de fer és triar la vostra ONG ambiental. Triar el projecte de Donant ambiental pel qual correu, fent una donació de 600 €. (50 € per persona)
  • reuniu un equip de fins a 6 persones i repartir-vos els 36 km en 4 trams d’aprox 10 km. Segueix els mateixos mecanismes. En aquest cas la donació solidària per la natura serà de 300 €.
  • i aquesta és l’opció per als que us agrada la natura, voleu contribuir amb el plogging, en la cursa i en la conservació, però…. però córrer “no és lo vostre”. És la vostra opció perquè, també amb un equip de fins a 6 persones, podeu participar amb una marxa de 36 km. Caminant, amb 4 relleus cada aprox. 10 km, i amb una donació de 300 €.

 

L’Ultra Clean Marathon és la cursa per la Natura, que se celebra a Catalunya ja des de fa 6 anys. És una cursa solidària, original, sostenible, on pots gaudir de l’esport mentre ajudes la natura. Tota la recaptació es destina als projectes de conservació de les entitats ambientals que actuen a Catalunya.

No te la perdis!

Tota la info en la pàgina https://ultracleanmarathon.cat/ca/

 

Les donacions efectuades amb motiu de l’Ultra Clean Marathon a DonantAmbiental.cat estan subjectes als beneficis fiscals de la llei de mecenatge. Això implica que es pot desgravar fins a un 95% de l’import donat a través de la declaració de la renda.

https://donantambiental.cat/el-2024-millora-els-incentius-a-les-donacions-i-el-mecenatge/

 

 

Compartir: