Cens del duc a la Serra de LLaberia

Icona data

dissabte 17 febrer 2024

16:00h fins 20:00h

Icona lloc

Serra de LLaberia

Tivissa


Associació Taxus

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Ens ajudes a identificar el duc a la Serra de Llaberia ?

Per acabar la temporada de censos de duc, farem una última jornada a la Serra de Llaberia.
En aquest espai natural no hi ha dades continuades sobre la distribució i abundància d’aquest rapinyaire nocturn, tret de les obtingudes al cens que vam fer l’any passat a la zona de la Vall, on vam poder confirmar la bona salut d’aquesta espècie en aquell sector.
Amb aquest nou cens volem ampliar el mostreig a la resta de la Serra de Llaberia, amb l’objectiu de poder detectar nous territoris.

La Serra de Llaberia, amb la seva espectacular orografia, és un indret singular, amb un paisatge divers i feréstec, inclòs en el Catàleg de Paisatge del Camp de Tarragona.

Es farà una trobada formativa al Camping Alberg Tivissa amb tots els participants que vulguen/puguen assistir per explicar l’objectiu del cens, la metodología, repassar cants, espècies que es poden sentir…

Consistirà a fer una escolta en horari de 18:00 h a 19:30 h en un punt assignat dels que tenim repartits per l’espai d’interes natural i anotar tots els cants de rapinyaires nocturns que se senten.

Si us animeu a participar i col·laborar amb nosaltres per fer un mostreig de duc en aquest espectacular entorn, ens podeu enviar un correu a info@associaciotaxus.cat i us informem de com ens organitzarem.

Compartir: