Llegim el riu Besòs a Santa Coloma de Gramenet

Icona data

dimarts 20 febrer 00:00h - dimarts 19 novembre 00:00h

Icona lloc

riu Besòs

Santa Coloma de Gramenet


Fundació Rivus

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols participar en un projecte per recollir dades i contribuir a la millora del riu Besòs? Ens formarem en la recollida de dades científiques, sortirem a recollir mostres al riu, per després col·laborar activament proposant mesures per la protecció del nostre espai fluvial.

“Llegim el riu” és un projecte de ciència ciutadana en l’entorn dels rius Besòs, la Tordera i els seus afluents, que suma sessions teòriques i mostrejos a camp, per tal d’afavorir el coneixement i observar l’ecosistema fluvial del Besòs en el seu pas per Santa Coloma de Gramenet.

Aquest projecte transversal compta amb la participació de la ciutadania, el Servei de Biblioteques i el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Es desenvolupa mitjançant diferents sessions teòriques a la Biblioteca Can Peixauet i pràctiques al Besòs amb les entitats Associació Hàbitats i Fundació Rivus, on es realitzen activitats d’observació i estudi del riu amb l’objectiu final de permetre a la ciutadania fer recomanacions de polítiques públiques per gestionar i conservar el patrimoni fluvial.

Activitat destinada a majors de 16 anys.

 

Llegim el riu suma ciutadania i recerca ecològica dels rius a partir d’espais d’innovació social creats a les biblioteques municipals per afavorir el coneixement dels ecosistemes fluvials i la col·laboració ciutadana en la seva protecció.

CALENDARI

  • Primera trobada amb el grup local – dimarts 20 de febrer a les 18:30 h
  • Primera sortida de camp al riu – diumenge 14 d’abril a les 10 h
  • Primera sessió de co-creació a la biblioteca – dimarts 11 de juny a les 18:30 h
  • Segona sortida de camp al riu – diumenge 20 d’octubre a les 10 h
  • Segona sessió de co-creació a la biblioteca – dimarts 19 de novembre a les 18:30 h

Cal inscripció prèvia

Apunta’t  en aquest enllaç 

 

 

Més informació sobre el projecte LLegim el Riu

 

 

 

Compartir: