Adenc coronavirus naturalisme des de casa

Naturalisme des de casa : vivim respirem replantegem Sabadell

Icona data

dimarts 30 juny 00:00h - dimarts 29 setembre 00:00h

Icona lloc

Sabadell

Sabadell


ADENC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Però el confinament no ha de suposar l’aturada de l’activitat de totes aquelles persones que gaudim de la natura i per això l’ADENC iniciem la campanya #NaturalismeDesdeCasa , per tal de que totes vosaltres durant aquests dies pugueu compartir observacions de la natura dels vostres patis, terrasses i balcons.

Estem vivint uns dies excepcionals, arran de la situació generada pel COVID-19, i per tal de garantir la salut de tothom el millor que podem fer és quedar-nos a casa i evitar els desplaçaments innecessaris. Però el confinament no ha de suposar l’aturada de l’activitat de totes aquelles persones que gaudim de la natura i per això l’ADENC iniciem la campanya #NaturalismeDesdeCasa , per tal de que totes vosaltres durant aquests dies pugueu compartir observacions de la natura dels vostres patis, terrasses i balcons.

Des de l’aranya que fa la teranyina en un racó amagat,  l’ocell que s’atura a la branca del costat de la finestra,  a la flor que tenim en un test, totes són formen part i són importants per la biodiversitat de la ciutat. Per això, animem a tots els naturalistes a fer ciència ciutadana aquests dies, compartint fotografies d’aquesta fauna i flora,  ja sigui per les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook) amb el #NaturalismeDesdeCasa , indicant el lloc on heu realitzat l’observació, o bé a partir de l’aplicació de ciència ciutadana Natusfera, que us podeu descarregar desde el vostre telèfon mòbil. Publiquem també un parell de guies sobre l’app Natusfera que us poden servir d’ajuda: Guia d’introducció a la ciència ciutadana o  S2_RePLANTegem_Natusfera .

També podeu enviar-nos les vostres observacions als correus gcodina@adenc.cat o equerol@adenc.cat .

Aquestes dades també serviran per donar suport a estudis que es duen a terme per tal de protegir i conèixer la biodiversitat de les nostres ciutats, com el “Biodiversifiquem l’entorn urbà, replantegem la ciutat” o el “Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell”, i a mesura que ens aneu enviant les fotos els diferents experts del projecte ajudaran a identificar les espècies observades.

Fem d’aquests dies de confinament , dies útils per l’estudi i la defensa de la natura del nostres territori. Molts ànims i cuideu-vos!

Observacions

Animem a tots els naturalistes a fer ciència ciutadana aquests dies, compartint fotografies d’aquesta fauna i flora,  ja sigui per les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook) amb el #NaturalismeDesdeCasa , indicant el lloc on heu realitzat l’observació, o bé a partir de l’aplicació de ciència ciutadana Natusfera, que us podeu descarregar desde el vostre telèfon mòbil. Publiquem també un parell de guies sobre l’app Natusfera que us poden servir d’ajuda: Guia d’introducció a la ciència ciutadana o  S2_RePLANTegem_Natusfera .

També podeu enviar-nos les vostres observacions als correus gcodina@adenc.cat o equerol@adenc.cat .

Compartir: