Nit dels ratpenats al Parc Natural de Collserola

Icona data

divendres 9 juliol

19:30h fins 22:30h

Icona lloc

Parc Natural de Collserola

Cerdanyola


Parc de Collserola

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Xerrada tècnica i passejada nocturna que ens permetrà descobrir i identificar aquestes espècies amb detectors d’ultrasons. A càrrec dels tècnics del Museu de Ciències Naturals de Granollers, divendres, 9 de juliol. Inscripció al tel. 93 692 03 96

Activitat per conèixer el món d’aquests petits mamífers i saber per què cal protegir-los i conservar-los. Xerrada tècnica i passejada nocturna que ens permetrà descobrir i identificar aquestes espècies amb detectors d’ultrasons. Demostració dels recursos que s’utilitzen per a l’estudi. A càrrec dels tècnics del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

A partir de les 19 h portes obertes a la masia de Can Coll. Aforament limitat, entrada per torns. Podreu visitar l’exposició Paisatges nocturns i una exposició sobre ratpenats. Disposarem d’una estona per qui vulgui sopar a l’aire lliure, abans de començar l’activitat. Porteu-vos un lot i calçat adequat per la passejada.

Cal inscripció prèvia a partir del 5 de juliol trucant a Can Coll, Centre d’Educació Ambiental: 936920396 (laborables de 9.30 a 14.30 h) màxim 4 places per trucada.

Observacions

INSCRIPCIÓ: a partir del 5 de juliol trucant a Can Coll, Centre d’Educació Ambiental: 93 692 03 96

Compartir: