Pedalada i concentració per l’Olla del Rei

Icona data

diumenge 20 març 2022

Icona lloc

Olla del Rei

Castelldefels


Plataforma Salvem l'Olla del Rei

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Pedalada i concentració per la protecció de l'Olla del Rei

DEFENSAR L’OLLA ÉS DEFENSAR EL DELTA

20 de MARÇ – 11h

El 20 de març farà 4 anys que començà la lluita de la plataforma per preservar la zona humida més important de Castelldefels.  Tot i les reiterades promeses (públiques i privades) de les institucions … Encara no s’ha complert la demanda principal de la plataforma: que l’Olla del Rei deixi de ser urbanitzable!

És un aniversari especial i clau per a totes nosaltres: 4 anys de lluita. Una lluita plena de trampes i mentides de polítics, on l’espai natural segueix sota l’amenaça constant d’urbanització per l’absolut desinterès i inacció de l’Ajuntament de Castelldefel. Un ajuntament que – diguem-ho clar – NO té interès a preservar l’Olla per les futures generacions … Només interessos partidistes, que vulneren la preservació del nostre patrimoni natural.

Tot i això, també han sigut anys copsats d’autoorganització, èxits, presa de consciència, aprenentatge i estima pel territori. Un territori – l’Olla, el delta – que és part de nosaltres un patrimoni natural que defensarem davant la ineptitud dels polítics vinguts i per venir. Un tresor que aconseguirem protegir (#OllaZEPA). Una zona humida que, entre totes, salvarem.

Us hi esperem!!!!!

#Castelldefels #SalvemlOlla

Compartir: