Suma’t al voluntariat d’En bici sense edat a Mataró

Icona data

dimarts 1 març

00:00h fins 00:00h

Icona lloc

Ateneu Centre Cultural

Mataró


En bici sense edat

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Volem retornar la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara a persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes. Ara també a Mataró. Ens ajudes?

En Bici Sense Edat arriba a Mataró de la mà de la Fundació Iluro
Dimarts, 1 de març a les 18.30h, presentem a l’Ateneu Centre Culturalun nou programa de voluntariat que promou l’acompanyament a la gent gran a partir de passejades en tricicles elèctrics.

Més info i inscripcions a fundacioiluro.cat/voluntariat/

 

En Bici Sense Edat és un programa de voluntariat que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb mobilitat reduïda, a partir de la millora de la seva mobilitat.

Volem retornar la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara a persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes.

Tenim com a visió facilitar la creació de noves relacions inter-generacionals que puguin lluitar contra la soledat no volguda i promoguin l’envelliment actiu i el bon tracte cap a la gent gran.

Les principals opcions de voluntariat que et proposem són:

Conduir un dels nostres tricicles amb la fa freqüència que puguis/vulguis
Col·laborar en tasques d’ organització d’En Bici Sense Edat

Tot aquell que vulgui formar part de l’equip de voluntariat d’ En Bici Sense Edat ha de realitzar un curs de formació gratuït.

La formació té dues parts: una primera part teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

Compartir: