Plantació arbustos a la bassa de Mas Ascarnó

Icona data

diumenge 24 març

09:30h fins 13:00h

Icona lloc

Bassa de Mas Ascarnó

Caldes de Malavella


Associació La Sorellona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Jornada matinal per realitzar diverses tasques de millora i manteniment de la bassa de la finca en custòdia de Mas Ascarnó. Es plantaran arbustos i s'arrencarà Conyza, una planta invasora.

El programa de voluntariat ambiental que ofereix l’Associació La Sorellona, proposa 13 noves activitats per a l’any 2019, començant el diumenge 10 de març i fins a novembre de 2019, realitzant activitats durant la primavera, l’estiu i fins a la tardor, pensades per a tots els públics.

Amb la col·laboració de la Fundació Biodiversitat, el programa ofereix activitats diverses en diferents espais naturals protegits de Catalunya, com el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter i al Parc Natural de l ‘Alt Pirineu i Espai Natural Protegit de l’Estany de Banyoles i altres espais fluvials i basses que formen part de la Xarxa Natura 2000, a la conca del riu Ter.

La primera jornada de l’any es realitzarà a la finca en custòdia de Mas Ascarnó, a Caldes de Malavella, on ja s’han realitzat altres activitats de voluntariat, amb públic familiar i també amb un institut de secundària de la població. El dia 24 de març ens trobarem de nou a Caldes per plantar més arbustos al voltant de la bassa principal creada durant l’any 2018. Esperem comptar amb els voluntaris assidus a Caldes i amb nous voluntaris que tinguin ganes d’aportar la seva col·laboració a aquest projecte de recuperació d’ecosistemes aquàtics.

Observacions

Cal portar roba i calçat còmode. L'organització posarà esmorzar per totes els participants.

Cal fer inscripció previa.

Compartir: