Plastic Free July: accepta el repte del Juliol sense Plàstics

Icona data

dijous 1 juliol 00:00h - dissabte 31 juliol 00:00h

Icona lloc

Catalunya


Plastic Free Foundation

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Accepta el repte del Juliol lliure de plàstics i comença una nova vida triant rebutjar el plàstic

Esteu a punt per fer el repte de juliol sense plàstic?

 

Introduïu les vostres dades aquí per obtenir les darreres idees sense plàstic (no us preocupeu, no us enviarem correu brossa ni transmetrem la vostra adreça electrònica a ningú més). Junts podem marcar la diferència i ser part de la solució

Els participants ens diuen que els consells i trucs dels nostres correus electrònics setmanals durant el mes de juliol els ajuden a mantenir-se motivats durant el repte. La gent també gaudeix llegint històries dels nostres participants i altres notícies del nostre moviment global.

Plastic Free July és una iniciativa clau de la Plastic Free Foundation que ens permet treballar cap a la nostra visió de veure un món lliure de residus de plàstic. Des dels humils inicis del 2011, la premiada campanya de juliol sense plàstic és el resultat d’anys de treball dur.

Plastic Free Foundation Ltd és una organització independent sense ànim de lucre creada el 2017 a Austràlia. La missió de Plastic Free Foundation està guiada i informada pels nostres valors bàsics com l’Honestedat i integritat (Inclusivitat de persones, idees, visions i enfocaments), un enfocament a proporcionar solucions amb autenticitat i col·laboració, i amb la  creença que els petits canvis sumen una gran diferència.

Va ser iniciada per Rebecca Prince-Ruiz (la fundadora de la Plastic Free Foundation) i un petit equip del govern local a Austràlia Occidental, i ara és una de les campanyes mediambientals més influents del món. Cada any hi participen milions de persones a tot el món, i moltes es comprometen a reduir la contaminació per plàstics molt més enllà del mes de juliol.

Compartir: