Vols ser voluntari/a del Delta Birding Festival?

Icona data

divendres 24 setembre 00:00h - diumenge 26 setembre 00:00h

Icona lloc

Món Natura Delta

Amposta


Fundació Catalunya La Pedrera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Aquest any sí, aquest any torna el Delta Birding Festival! El proper 24, 25 i 26 de setembre tingues preparats els prismàtics i les ganes de passar-ho bé per que…. torna el DBF en la seva setena edició!

Busquem persones proactives, alegres, amb ganes d’ajudar i passar-ho bé!  Si vols col·laborar en aquesta edició, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

El Delta Birding Festival és l’únic festival ornitològic que es celebra a Catalunya. Actualment és l’esdeveniment ornitològic més prestigiós de tot la Mediterrània. Té lloc al Delta de l’Ebre, a les instal·lacions de MónNatura Delta de l’Ebre. Un espai gestionat per la Fundació Catalunya la Pedrera. Es celebra el tercer cap de setmana de setembre, coincidint amb l’època de migració de moltes espècies d’ocells.

Cada any el Delta de l’Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, acull el Delta Birding Festival que ofereix un programa d’activitats molt ampli i atractiu amb conferències, cursos, tallers, concursos, etc… acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per als ornitòlegs i per a la gent que gaudeix de la natura en general.

Un dels objectius principals del festival és fomentar i impulsar projectes d’investigació i conservació. Per això es destina el benefici obtingut de la venda d’entrades a aquest tipus de projectes. Així, és gràcies a la vostra implicació que tots aquests projectes obtenen fons. En el conjunt de les edicions anteriors, ja sumem més de 23.000€ destinats! Comptem amb tu per aportar més a la natura! L’import del premi que rep el projecte, ve determinat per la quantitat de entrades venudes, però el Comitè Organitzador garanteix un premi d’un import mínim de 2.000€.

Si és la primera vegada que t’apuntes com a voluntari, t’informem que dividim la participació dels voluntaris en torns d’entre 5 i 6 hores. Pot ser voluntari apuntant-te a un torn o a més d’un. Les tasques són molt variades, des de donar suport en la venda d’entrades a fer d’informador i animador. Tots els voluntaris tindreu l’entrada gratuïta. Si et plau, respon aquesta enquesta perquè puguem saber una mica més de tu.

Aquest any el DBF  tornarà amb totes les mesures d’higiene i seguretat davant la covid-19 per a fer un festival d’allò més segur sense renunciar a gaudir d’una molt bona experiència plena de conferències, expositors, sortides, tallers,…. i molt, molt… de birding!

Ja estem treballant per poder-vos anunciar ben aviat tot el que tenim preparat per que aquest any continuï essent un festival d’alta volada.

Observacions

 

Formulari per a  voluntariat 

Compartir: