Plastic Free July: tria rebutjar el plàstic

Icona data

divendres 1 juliol 00:00h - diumenge 31 juliol 00:00h

Icona lloc

totes


Plastic Free Foundation

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Un mes per entrenar-te per viure una vida lliure! LLiure de plàstic! Tens 31 dies per aprendre a rebutjar tots els plàstics que no has demanat: bosses, canyetes, envasos que només es fan servir una vegada en la vida... Acceptes el repte del juliol?

Plastic Free July és una iniciativa clau de la Plastic Free Foundation que ens permet treballar cap a la nostra visió de veure un món lliure de residus de plàstic. Des dels humils inicis del 2011, la premiada campanya de juliol sense plàstic és el resultat d’anys de treball dur.

Plastic Free Foundation Ltd és una organització independent sense ànim de lucre creada el 2017 a Austràlia. La missió de Plastic Free Foundation està guiada i informada pels nostres valors bàsics com l’honestedat i integritat (Inclusivitat de persones, idees, visions i enfocaments), un enfocament a proporcionar solucions amb autenticitat i col·laboració, i amb la  creença que els petits canvis sumen una gran diferència.

Va ser iniciada per Rebecca Prince-Ruiz (la fundadora de la Plastic Free Foundation) i un petit equip del govern local a Austràlia Occidental, i ara és una de les campanyes mediambientals més influents del món. Cada any hi participen milions de persones a tot el món, i moltes es comprometen a reduir la contaminació per plàstics molt més enllà del mes de juliol.

Com participar?

  • Adopta alguns d’aquests suggeriments per a tu, la teva familia, a la feina, al poble o a l’associació o quan organitzis un esdeveniment.  Sabem que no és tan fàcil aconseguir viure sense plàstic, pr això és un autèntic repte!
  • Fes el test que t’ajuda  a veure com va el te “alliberament” del plàstic
  • Enregistra el teu repte en aquest enllaç
  • Crea un esdeveniment al teu poble
  • Participa a un esdeveniment “Juliol lliure de plàstics” a prop teu

 

 

Compartir: